Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Dejuni per la llibertat en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
gener 04, 2019

Dejuni per la llibertat

Categoria: Actualitat,Catalunya,Espanya

Avui m’uneixo al dejuni de Sarrià per la #llibertat dels presos polítics i els exiliats i en suport a la #vagadefam de @jordialapreso, @jorditurull, @quimforn i @joseprull #ProuOstatges #LlibertatPresosPolítics #Barcelona #BCN

Faig tot el possible en suport dels presos polítics. Tant de forma col·lectiva, assistint a les manifestacions i concentracions de tot tipus com la darrera de la interpretació del Messies de Händel davant la presó de Lledoners, com individual, per exemple fent una cadena humana passant les seves fotografies per les muntanyes de Montserrat o empresonant-me a la Plaça de la Vila de Vilafranca. Així doncs vaig col·laborar al dejuni col·lectiu de Barcelona organitzat per la plataforma Prou Ostatges, amb el suport de l’ANC. Aquest és l’article que el 3 de vuit m’ha publicat al respecte. L’escrit també ha estat publicat al meu blog al diari ARA, a LinkedIn Pulse i Medium. A continuació teniu fotografies que vaig publicar durant l’experiència.

El 3 de Vuit 4-1-19: Dejuni… by on Scribd

Articles publicats a el 3 de vuit:

Technorati Tags: , , , , , ,


Tornar a: Dejuni per la llibertat