Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Obsoletos en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
setembre 29, 2008

Obsoletos

Categoria: Catalunya,Espanya,Web 2.0

Aquest cap de setmana a la PodCamp Barcelona, a més a més de participar-hi, he tingut l’oportunitat de veure en directe, tot presentat pels seus responsables, projectes molt interessants relacionats amb l’aplicació de les TIC i els nous formats de comunicació i col.laboració en xarxa. Al meu YouTube he pujat unes quantes presentacions, però la que incloc aquí és la d’Obsoletos.org.

L’objecte que mostren al final és el pompero, o màquina per produir bombolles de sabó, però hi ha la tira d’objectes més que curiosos, com una bateria humana, i d’altres d’arreu del món que mostren al seu bloc aquesta iniciativa que parteix del grup Basurama. El transfons de denúncia social i actitud rebel contra la insostenibilitat a la que ens obliga el mercat és el que més m’ha agradat. Aquesta “data de caducitat” que li posen els fabricants a tota l’electrònica actual, la qual produeix que quan passa els dos anys de garantia vulguis o no et veus obligat a canviar-ho, és la motivació per haver-li trobat nous usos als residus tecnològics aplicant la creativitat. El primer que vaig fer en arribar a casa va ser treure el portàtil 486 que tenia arraconat a l’armari i pensar que podia fer amb ell.

PodCamp Barcelona 2008 al carrer

Per cert, aquesta presentació és va fer a la tarda després de dinar. Just abans, quant tornàvem del restaurant cap a l’edifici del Masnou on és feia la PodCamp, els vam veure recuperant una raqueta de ping-pong i un trofeu llençant a les escombraries. Desprès ens va quedar clar per a què els volien…

Technorati Tags: , , , , , ,


Tornar a: Obsoletos