Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Córrer per salut en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
febrer 01, 2019

Córrer per salut

Categoria: Actualitat,Catalunya,Gelida,Penedès

Sortida de la #cursa solidària Mini10k amb el Capità Vitamines prèvia a la #10kVila @Fondistes #Vilafranca #Penedès #CapitalDelVi #10kVilafranca

Diumenge passat vaig fer per primer cop la 10K de Vilafranca. Porto molt poc en això del “running”, tanmateix he tingut oportunitat d’apuntar-me a unes quantes i informar-me sobre totes les que s’organitzen a Catalunya per tal de planificar-me. Hem de considerar-nos satisfets que al Penedès hi ha tant bon nivell de curses urbanes. En deu mesos m’he aprimat 40 Kg sense fer cap dieta especial sinó, sempre amb el suport de la família, aplicar el principi de cremar més calories que les ingerides, canviar alguns hàbits alimentaris i fer més esport. Aquest és l’article que el 3 de vuit m’ha publicat al respecte. L’escrit també ha estat publicat al meu blog al diari ARA, a LinkedIn Pulse i Medium.

El 3 de Vuit 1-2-19: Córrer… by on Scribd

T’HAS APRIMAT MOLT, NO?

Articles publicats a el 3 de vuit:

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Córrer per salut