Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Enoturisme és molt més en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juny 07, 2019

Enoturisme és molt més

Categoria: Actualitat,Catalunya,Penedès

Descobrint l’#excavació del #jaciment del Pujol d’en Figueres o del Cocodril amb el #Castell de #Subirats al fons @TSubirats #Arqueologia #Subirats #CapitaldelsVinya #Penedès - 2-6-19

Hi ha una diversitat d’activitats que inicialment semblen no tenir un lligam enoturístic però cal potenciar aquesta vinculació. Especialment cal fer incidència en el turisme cultural, amb sensibilitats compartides per molts enoturistes. Per aquest motiu és una molt bona notícia la inversió en excavacions de jaciments arqueològics que en un futur proper poden ser nous reclams de visitants com és el cas de la intervenció al Puig del Cocodril o del Pujol d’en Figueres a Subirats. Aquest és l’article que el 3 de vuit m’ha publicat al respecte. L’escrit també ha estat publicat al meu blog al diari ARA, a LinkedIn Pulse i Medium.

El 3 de Vuit 7-6-19: Enotur… by on Scribd

Articles publicats a el 3 de vuit:

Technorati Tags: , , , , , ,


Tornar a: Enoturisme és molt més