Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar SOS Sagrada Família = CiU? en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
novembre 19, 2007

SOS Sagrada Família = CiU?

Categoria: Actualitat,Catalunya

Amb tota la meva bona intenció m’he adherit a la campanya de la plataforma SOS Sagrada Familia; Sí, la que va fer aquell famós vídeo de la caiguda del monument.

La plataforma demana enviar un e-mail de protesta a les administracions per a que rectifiquin el traçat de l’AVE per Barcelona. Aquest correu electrònic no permet modificacions i només cal afegir les teves dades per a fer l’enviament. Així ho he fet, amb el convenciment que hi han alternatives possibles, especialment fer passar el TGV pel litoral. He afegit el logo amb enllaç a la barra lateral del bloc tot convençut de la meva bona obra.

A continuació he rebut a la meva bústia una còpia de l’e-mail enviat, però la meva sorpresa ha estat que després m’ha arribat un e-mail de Xavier Trias, Cap del Grup Municipal de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Barcelona, procedent de l’adreça xtrias@bcn.cat i que diu així:

Re: Possible correu no desitjat: sossagradafamilia.org – The Gaudi’s Sagrada Familia is in danger

Des del Grup Municipal de CiU no estem d’acord amb el traçat aprovat i per això continuem treballant per fer possible un traçat alternatiu pel TGV a Barcelona.

Molt agraït per la teva iniciativa.

Xavier Trias

Què representa això! Sóc al llistat de dades de CiU? No diu res a la web que es faran amb les dades personals. Perquè “s’afilia” la plataforma amb una única opció política? Quina és aquesta estretor de mires per part de SOS Sagrada Família?

Malgrat tot no treure el banner del bloc. Com a mínim l’assumpte de l’e-mail és “possible correu no dessitjat”. Anem a veure si serà així.

Technorati Tags: , , , , ,


Tornar a: SOS Sagrada Família = CiU?