Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Esbart Rocasagna de Gelida en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
octubre 22, 2008

Esbart Rocasagna de Gelida

Categoria: Gelida,Penedès,Web 2.0

Faig una nova col.laboració a Ràdio Gelida a més a més de la tertúlia mensual dels dissabtes. A l’igual que aquest estiu, està relacionada amb els blocs i la Penedesfera. Si llavors vaig parlar de cada temàtica d’aquesta comunitat de blocaires, fent-ne un repàs general i recomanant apunts i blocaires, ara són els mateixos autors dels blocs els protagonistes. Per proximitat començaré amb els de Gelida i el primer és Bernat Oró, administrador del Bloc del Cos de Dansa de l’Esbart Rocasagna de Gelida, finalista dels darrers Premis Blocs Catalunya.

Penedesfera

Aquesta col.laboració forma part del programa de Ràdio Gelida Trempera Matinera a càrrec del Quim Palomera i el Marc Font. Quinzenalment cada dissabte convidarem un blocaire per, durant uns 10 minuts, presentar-nos el seu bloc, parlar de com es va iniciar en aquest món, què n’espera d’aquesta eina de comunicació, anècdotes, etc. També ens acabarà fent una recomanació personal de blocs a llegir. Quan tingui la gravació faré una entrada afegint els enllaços que ens suggereix. A continuació teniu la primera.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions:

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Esbart Rocasagna de Gelida