Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar La vida digital per RSS en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
octubre 24, 2008

La vida digital per RSS

Categoria: Bloc,Penedès,Web 2.0

RSSLes potencialitats a les que pot arribar l’RSS de ben segur que ni les pensava el mateix inventor. Encara més si podem visualitzar les dades en una línia temporal d’un feed –o de molts més– que és el més semblant a obtenir la vida digital d’una persona, col.lectiu o organització. Aprofitant que el Josep Maria Comajuncosas, alma mater del portal de la Penedesfera, m’ha suggerit tres aplicacions per mostrar-hi allà –i d’una ullada– totes les entrades dels blocaires penedesencs, les comparteixo aquí.

  • The Universal Timeline Aggregator: Senzilla gràficament però també molt fàcil de fer servir. Introdueixes la URL a la pàgina i punt, no cal configurar res més ni donar-se’n d’alta. És ideal si vols tenir la representació d’un sòl RSS sense més pretensions.
  • xtimeline: Especialitzada en biografies de personatges i esdeveniments doncs permet l’aportació d’altres usuaris al mateix fil. És ideal per fer documentacions històriques on-line. Aquest web ja el coneixia i fa temps que tinc allà una mena de portafolio personal.
  • dipity: La millor gràficament de totes i que incorpora molt bé diferents RSS de tota mena de llocs socials. És la més indicada, exceptuant Facebook és clar, per mostrar la vida digital on-line. M’ha agradat força, així que l’incorporo al bloc i també en aquesta entrada.


Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: La vida digital per RSS