Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Google Street View es passa amb la privacitat en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
octubre 29, 2008

Google Street View es passa amb la privacitat

Categoria: Catalunya,Espanya,Web 2.0

Des d’ahir Google Maps ja inclou Google Street View de ciutats com Barcelona, Madrid, València i Sevilla, afegint-se al complement de vista de carrer d’algunes poques ciutats d’Estats Units, França, Itàlia, el Japó i Austràlia. Davant les crítiques sobre la identitat dels vianants i vehicles, a les noves versions totes les imatges tenen els rostres i les matricules difuminades. Tafanejant per Barcelona m’he adonat fins a quin punt han volgut garantir la privacitat que fins i tot se’ls ha anat la mà i a anuncis al carrer els han esborrat la cara. És el cas d’aquesta cabina de la ONCE i el quiosc proper de la Rambla de Canaletes, tal com es veu a la següent captura.

Privacitat extrema al Google Street View de Barcelona

Durant el període de captura d’imatges vaig “caçar” el cotxe de Google a Martorell, però fora de Barcelona sembla que encara no estan carregades a l’aplicació. S’anirant incorporant progressivament doncs tot aquest retoc fotogràfic a persones i cotxes és una feinada!

Technorati Tags: , , , , , , , , ,


Tornar a: Google Street View es passa amb la privacitat