Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar El Piloto de Digital Plus i TV3 en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
novembre 03, 2008

El Piloto de Digital Plus i TV3

Categoria: Actualitat,Catalunya,Espanya,Penedès

A casa només tenim la possibilitat de dues plataformes de televisió per pagament, Digital Plus i Imagenio. Totes dues tenen un servei d’informació de la programació. El de la televisió de Telefónica és molt complet. Sobretot a les pel.lícules, amb una fitxa tècnica a més a més d’un llarg resum de l’argument. Per la seva banda la guia de Digital+, el “Piloto”, és molt curta amb només un parell de línies sigui programa, sèrie o cinema. Però un capítol apart mereix la informació que dóna de la programació de TV3, o millor dit el canal internacional TVCi que és l’únic disponible. A més a més de fer-ho en castellà –a Imagenio és en l’idioma oficial del canal sigui català, euskera, gallec, anglès, francès, etc.– aporta informacions que són veritables perles.

TVIST Digital+TVIST: Todo el mundo que ha salido por la televisión alguna vez han oído que le hacían el mismo comentario: ¡Te he visto!

Sembla que el més important és explicar el nom del programa… Per si de cas li afegeixen la categoria “Testimonio” per a què ho tinguem encara més clar.

TN VESPRE Digital+TELENOTÍCIES VESPRE: Informativo vespertino que incluye las noticias más relevantes de la actualidad.

Visca la traducció literal! A la Marmitó

APM Digital+ALGUNA PREGUNTA MÉS: Programa conducido por Carles Capdevila y Guillamo Sanos, en el que se comentan, analizan y replican toda clase de disparates.

Segur que als responsables del programa els agrada com descriuen el procés de producció.

VENTDELPLÀ Digital+VENTDELPLÀ: Teresa, una mujer de 40 años casada y con dos hijos de momento se verá obligada a rehacer su vida.

Ara que van per la 6a temporada, seria hora de canviar la descripció del primer capítol de la sèrie per alguna cosa més actual… clar que igual van pensar que el “de momento” era suficient…

Totes aquestes imatges van ser preses fa poc quan durant uns mesos vam estar abonats als dos serveis i els estàvem comparant. Fins a principis d’any, o teníem televisió per antena no TDT o pel servei de cable local o la plataforma de Sogecable. Després d’arribar Imagenio ens vam decidir per continuar amb aquest doncs l’oferta de canals era més interessant. Una altra història increïble és tornar el descodificador. Sort que vam trobar un lloc a Vilafranca del Penedès que ni tant sols el teníen llistat al telèfon d’atenció al client de Digital+. Ens deien que només hi havia 5 llocs a tota Barcelona i que els més propers a Gelida eren a El Prat de Llobregat i Vilanova i la Geltrú.

Technorati Tags: , , , , , , , , , ,


Tornar a: El Piloto de Digital Plus i TV3