Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Si ets legal, ets legal en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 01, 2008

Si ets legal, ets legal

Categoria: Actualitat,Espanya,Web 2.0

Ministerio de CulturaUs recomano un article recopilatori publicat avui a El País amb l’antidecàleg basat en les opinions de la blocosfera, associacions d’internautes i fòrums ciutadans que desmunta els 10 punts de la campanya del Ministeri de Cultura contra els programes d’intercanvi de fitxers a internet o p2p: Si eres legal, eres legal. És un bon argumentari per rebatre la campanya que vol criminalitzar una de les activitats més esteses a les llars del nostre país amb connexió ADSL. De fet la xarxa està plena d’arguments, el dificil és trobar l’enllaç oficial a la campanya.

Quan no funcioni el telèfon i et preguntis el perquè, recorda aquesta imatge

Tant que fins i tot no m’estranyaria que els mateixos responsables, a la intimitat de casa seva, en fossin practicants… En aquest cas té molt sentit la màxima “qui estigui lliure de culpa que llenci la primera pedra”.

Technorati Tags: , , , , , ,


Tornar a: Si ets legal, ets legal