Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar “Ten fe”… Operació Doraemon a RENFE en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
novembre 25, 2007

“Ten fe”… Operació Doraemon a RENFE

Categoria: Actualitat,Catalunya,Espanya,Gelida

Ahir estava a l’andana de l’estació de RENFE de Gelida per anar a Barcelona quan sento per la megafonia: “Sachi Matsumoto (o semblant…) diríjase a la taquilla, por favor” i just després repeteixen el missatge amb el mateix nom i més paraules en japonès!. És el primer cop que sento, no només a Gelida sinó a qualsevol estació de rodalies, que repeteixin un missatge en un idioma que no sigui el castellà. Molts missatges gravats els fan en castellà, català i fins i tot anglès a Barcelona, però en missatges realitzats en directe mai ho havia sentit a la meva llarga carrera d’usuari de rodalies.

Efectivament la noia, amb el perfil clar de turista, hi era a l’andana en direcció a Vilafranca i va anar de seguida pel pas soterrat cap a la guixeta; senyal que ho havia entès perfectament. Potser la RENFE està aplicant un programa de millora per semblar-se als Shinkansen i s’han passat de voltes.

Operació Doramon

Si ja ho deien i jo no feia cas… “Tenfe”.

P.D.: El tren va arribar amb retard.

Technorati Tags: , , , , , ,


Tornar a: “Ten fe”… Operació Doraemon a RENFE