Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Edu21 contra l’Heducació en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 03, 2008

Edu21 contra l’Heducació

Categoria: Actualitat,Catalunya,Web 2.0

Edu 21Edu21 s’ha convertit en l’amic número 500 que tinc a Facebook. Ho aprofito per parlar de la iniciativa impulsada des del Centre d’Estudis Jordi Pujol per articular un pensament pedagògic propi que permeti afrontar des de la independència política els reptes que avui en dia, viu el món de l’educació.

Edu 21

Aquesta és la descripció que figura al web d’Edu 21. Us recomano aprofundir-ne visitant la pàgina i seguir el projecte mitjançant el seu perfil a Facebook. Així coneixereu les activitats que té organitzades i l’agenda d’actes recomanats. També s’ha de destacar el bon recull de notícies i informes en el seu observatori del món educatiu català i internacional. L’objectiu de millorar aquesta tasca no és fàcil, però és prioritari per competir en igualtat de condicions amb altres països més avançats en recerca i innovació educativa.

Això m’ha succeït el mateix dia que per e-mail m’han enviat aquest vídeo que s’ha propagat víricament per internet i que ha estat creat per l’editorial Literatura Mondadori per, mitjançant el web heducacion.com, promocionar el seu llibre. Tant de bo veiéssim tots plegats tant fàcilment les fallides del sistema!

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Edu21 contra l’Heducació