Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar +35.000 adherits a FACEBOOK EN CATALÀ! en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 05, 2008

+35.000 adherits a FACEBOOK EN CATALÀ!

Categoria: Actualitat,Catalunya,Web 2.0

La causa FACEBOOK EN CATALÀ! segueix sumant adherits i ja som més de 35.000. És sense cap mena de dubte la causa catalana més nombrosa que hi ha a Facebook, les quals també segueixen sumant i el llistat que vaig iniciar ja supera les 100 comptabilitzades. Però per què contínua havent-hi adhesions a aquesta causa?

Crowd

Fa 6 mesos que Facebook està en català, llavors hi havien 7.695 adherits i en el moment d’escriure aquest apunt ja són gairebé 35.500. En el fòrum de debat i el mur de la causa hi han missatges preguntant-se perquè segueix activa si ja s’ha aconseguit la traducció. Aquesta era la motivació inicial de la causa i algú es deu haver apuntat pensant que no era encara traduït, però em penso que la majoria dels 20.000 adherits que s’han apuntat des de llavors no ho han fet per aquest motiu. La causa ha passat a ser una mena de punt de trobada d’altres causes relacionades i sobretot una manera de reivindicar el català també al Facebook. En tot cas aquest web no està al 100% en català, l’interfície principal sí però s’ha de seguir polint des de l’eina col.laborativa de traducció i de fet les aplicacions no estan traduïdes, com la mateixa Causes. Així doncs he optat per actualitzar les dades de la causa explicitant que es demana la traducció integral. D’aquesta manera es fa compatible les adhesions inicials amb les presents i futures. El llistat de causes catalanes al Facebook, l’altre punt de referència, l’he actualitzat separant les causes per categories.

Daniel García Peris - Bloc: Llistat de causes catalanes al Facebook!

Per cert, he creat una nova causa: Faré un donatiu a la Marató de TV3 2008. Espero que tingui tant èxit com l’anterior. La Marató de TV3 serà el proper diumenge 14 de desembre. Sóc voluntari des de fa uns anys i aquesta vegada intentaré comunicar mitjançant el twitter el que passa a l’annex del Palau Sant JordiLa Marató de TV3 2008 –serà al darrer torn, de 20 a 24:30 hores– així com les aportacions que vaig rebent per telèfon. Segur que serà ben estressant.

Technorati Tags: , , , , , , , , , ,


Tornar a: +35.000 adherits a FACEBOOK EN CATALÀ!