Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar El preu dels Drets Humans en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 10, 2008

El preu dels Drets Humans

Categoria: Actualitat,Web 2.0

Organització de les Nacions UnidesAvui es compleixen 60 anys de la Declaració Universal dels Drets Humans. A banda de recomanar una relectura del text. Les sensacions recents que tinc relacionades amb els Drets Humans és la polèmica interessada per l’obra de Miquel Barceló a la cúpula de la seu de Ginebra.

Núvol dels Drets Humans

Aquesta imatge és el núvol de paraules clau que genera el text de la declaració. Ha estat produït per l’aplicació Wordle que he vist a K-Government. És una altre manera de rellegir aquest text. Però tal com deia, no em puc treure del cap relacionar els Drets Humans amb la polèmica desfermada pel cost de l’obra de Barceló a les Nacions Unides, uns 20 milions d’Euros. També em vaig escandalitzar per l’import però a força de llegir te n’adones que deixant a banda aquest punt, el rebombori generat ha estat un atac més des dels sectors més anticatalanistes. Per confirmar-m’ho m’ha ajudat llegir aquest article de Bartomeu Mestre a e-criteri, molt recomanable, i veure la difusió de comentaris atacant l’obra de Barceló. Una campanya orquestrada que va començar fa unes setmanes amb els 9.000 Euros pels accessoris del cotxe de l’Ernest Benach. Tant de bo totes les polèmiques fossin proporcionals al preu en disputa.

Twitxr: Amb el President Benach al cotxe, fent feina

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: El preu dels Drets Humans