Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar L’Escudella Solidària de Santa Llúcia en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 17, 2008

L’Escudella Solidària de Santa Llúcia

Categoria: Catalunya,Gelida,Turisme

Com cada 13 de desembre, dissabte va ser Santa Llúcia, la festa major d’hivern de Gelida. Era un dia festiu i hi havia una bona assistència però no gaire més que quan cau en un dia laborable. L’any vinent coincidirà amb La Marató de TV3, una oportunitat que cal aprofitar-la.

A punt

No hi ha promoció turística del municipi des de l’Ajuntament de Gelida. Sí, al web municipal podem trobar penjada informació i el programa de la festa però això no fa venir més visitants dels esperats. És una acció passiva i destinada a qui segur ha decidit participar de la festa. Però si es vol aprofitar l’ocasió per crear un benefici comú i transversal, que és el que aportaria el turisme a Gelida, cal destinar recursos en difondre la festa i no només deixar-ho tot en mans de les entitats. A diferència d’altres anys, ha estat la col.laboració ciutadana la que va omplint aquest forat. Fins a tres esdeveniments han estat creats a Facebook per convidar a membres d’aquesta xarxa social [Festa de Sta. Llúcia de Gelida] , [Fira d’artesans] i [LLUCIAFOC 2008] i la millor recomanació, el boca-orella, s’ha produït gràcies als blocs. No us perdeu aquest vídeo on teniu un excel.lent recull.

Recollint La Marató

El 13 de desembre de 2009 serà diumenge, coincidint La Marató de TV3 i la festivitat de Santa Llúcia, totes dues iniciatives solidàries. Ni l’any passat ni aquest es va organitzar a Gelida cap acte vinculat a la Marató. Aquesta podria ser una gran ocasió per fer-ho. Una connexió en directe per televisió significaria un gran impacte en la promoció turística de Gelida. Caldria idear quina activitat a fer per recaptar fons. Una aportació voluntària en recollir l’emblemàtica Escudella, i de tothom que volgués col.laborar, és la proposta que faig.

Nota del 24-1-09: A proposta del Grup Municipal d’Esquerra, el darrer ple municipal va aprovar vincular La Marató de TV3 amb la Festa de Santa Llúcia de Gelida! Aquí teniu més informació.

Technorati Tags: , , , , , , , , , ,


Tornar a: L’Escudella Solidària de Santa Llúcia