Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Dret de decidir al Penedès en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 19, 2008

Dret de decidir al Penedès

Categoria: Actualitat,Catalunya,Penedès

Ahir vaig anar a la tercera reunió del grup de treball per crear un nucli al Penedès de la Plataforma pel Dret de Decidir. Està previst fer la presentació oficial a finals de gener, a punt per les mobilitzacions contràries als previsibles greuges del finançament i l’estatut.

Aquesta era una reunió oberta a tothom que volgués incorporar-se a aquest objectiu, tant de forma individual com en representació d’entitats, també s’havia convidat a les persones que s’havien ofert voluntàries a col.laborar en ocasió de les darreres manifestacions. Vaig participar l’any passatPlataforma pel Dret de Decidir en la manifestació pel dret de decidir sobre les nostres infraestructures que va convocar la PDD, però l’invitació a formar part del grup de treball em va venir pel gelidenc Gil Coma. La meva motivació a col.laborar amb la plataforma és la coincidència d’objectius en la necessitat de radicalitat democràtica, foment de la participació ciutadana i la seva configuració transversal i plural, independent dels partits polítics. Encara així el pes d’aquests és important, i de la iniciativa paral.lela decidim.cat és del que més se’n va parlar a l’acte d’ahir.

Penso que la pedagogia democràtica és el valor més important per avançar en la construcció nacional i en la millora de la societat actual. En aquesta línia a una reunió anterior vaig proposar fer una acció destinada a instituts i col.legis per tal d’impartir un taller de debat democràtic sobre un tema molt proper de l’escola i que després de l’argumentació poguessin decidir lliurement el resultat, tot recolzat d’internet i mòbils –les “noves” tecnologies– com a mitjà complementari per a exposar i aplicar aquests microreferendums. Al cap tinc més idees en el mateix sentit que m’agradaria iniciar en els propers mesos. També vaig crear un grup a Facebook i un bloc que espero s’omplirà aviat de continguts i serveixi per estructurar més àgilment el nucli, el qual neix amb el mateix àmbit de la Vegueria Penedès.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Dret de decidir al Penedès