Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Actualització del bloc amb WordPress en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 30, 2008

Actualització del bloc amb WordPress

Categoria: Bloc,Gelida,Web 2.0

I love wpHe fet la primera actualització de la plataforma del bloc des de que el tinc, a WordPress 2.7. En uns dies la darrera versió ha aconseguit més de 600.000 descàrregues i és que el programa s’ho val. Les millores són majoritàriament internes però fan la vida del blocaire més fàcil.

El procés ha estat més senzill i ha requerit menys temps del que em pensava. El més laboriós ha estat desactivar tots els plugins que permeten personalitzar i estendré el bloc, per després activar un a un i comprovar que són compatibles amb la nova versió. Properament faré una entrada per compartir quines són les extensions o eines que tinc instal.lades. Sens dubte la més important és el protector contra l’spam als comentaris. En el poc temps que vaig tenir l’akismet desactivat van entrar un parell de missatges. La nova actualització m’ha permès també posar la darrera versió de Twitter Tools i així crear automàticament un apunt amb els twitters publicats durant la setmana. No estic al 100% segur de l’acceptació d’aquest procediment així que he creat una enquesta a la barra lateral per demanar la vostra opinió. També he aprofitat per millorar l’estructura dels enllaços de la barra lateral i així ara n’hi ha un que dirigeix al llistat de tots els blocs de Gelida de l’anàlisi temàtica de la Penedesfera.

WordPressLa nova versió de WordPress aporta millores d’usabilitat del panell de control, especialment l’editor dels apunts i la gestió d’arxius que incloc als apunts. Malgrat tot la millor opció per  les fotografies i vídeos és incloure el codi que proporciona cada element a Flickr i YouTube. Per a mi el canvi més important és l’actualització automàtica de plugins i WordPress amb un sòl clic, i que de moment per les extensions m’ha funcionat bé. Ara també es pot personalitzar el panell de control arrossegant i situant les caixes amb les diferents opcions de menú. Altres incorporacions molt importants ha estat el suport de Gears, de manera que millorarà la càrrega local de les pàgines, i un bookmarklet, una aplicació que permet capturar enllaços interessants per aprofitar-los posteriorment al bloc.

Technorati Tags: , , , , , , , , ,


Tornar a: Actualització del bloc amb WordPress