Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Un cap d’any a Londres en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 31, 2008

Un cap d’any a Londres

Categoria: Actualitat,Records de viatge

Happy Christmas a Piccadilly CircusPropostes de cap d’any no en falten. Ja que ens recomanen que en època de crisi seguim consumint proposo aprofitar els vols de baix cost per fer una escapada a Londres. He fet memòria d’un viatge que vaig fer per aquestes dates a la capital britànica. És una ciutat encisadora amb molts indrets bonics per visitar com el Parlament, Buckingham Palace, la Torre de Londres, etc. i on la nit de cap d’any es viu d’una manera especial en poder acomiadar l’any a ritme de les campanades del Big Ben.

El Buckingham Palace més britànic

No fa gaires anys que hi vam anar però els suficients com perquè no tingués encara una càmera de fotos digital i les fotos de nit van sortir horribles. Per sort, el Juanma i la Tina, uns amics que també van anar a passar el Nadal allà, ens van cedir unes fotografíes per completar l’àlbum. Podria incloure en aquest apunt qualsevol de les moltes imatges que hi ha a Flickr però com que vull intentar sempre que tot allò que publico al bloc tingui una procedència original així doncs les he inclòs aquí.

Soho i Chinatown il.luminats

Sopar a fora al cap d’any acostuma a ser car i més si t’ho plantegés fer-ho al centre de Londres. Nosaltres ho vam fer ben econòmic doncs vam anar a un restaurant xinès. Els seus preus són més ajustats doncs no celebren el cap d’any el mateix dia que nosaltres. Tot seguit ens vam trobar a Piccadilly Circus. Allà tot una multitud vam anar avall apropant-nos a la riba del riu Tàmesi tot a tocar del Parlament i el Big Ben, concretament al Westminster Millennium Pier. Allà esperàvem les famoses campanades, tothom amb l’ampolla de cava –bé, més aviat xampany– i nosaltres el raïm que vam portar de casa. Tothom reia i cridava amb un to molt festiu evidentment, tant que quan el Big Ben tocava les dotze campanades pràcticament no se les sentia.

London Eye's

Això ja estava previst i per cada toc de campana s’anaven encenent les cabines de l’espectacular nòria London Eye’s, com si fos talment un rellotge, a l’altre costat del riu. Nosaltres a cada nova encesa que vèiem ens menjàvem els grills de raïm. No volíem perdre el costum, tot i a costa que la gent al nostre voltant ens miressin ben estranyats. Malgrat tot hi ha tradicions comunes i beure molt per després pixar-se a tot arreu és internacional com vam poder constatar. Els focs d’artifici de benvinguda a l’Any Nou iniciaven aquest ritual.

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: Un cap d’any a Londres