Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar El primer Vins&Blogs ja és en marxa! en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
gener 16, 2009

El primer Vins&Blogs ja és en marxa!

Categoria: Bloc,Catalunya,Espanya,FontBarbuda,Gelida,Penedès,Records de viatge,Turisme,Web 2.0

Vins&Blogs PenedesferaEl proper 14 de febrer, al Castell de Gimenelles de Sant Jaume dels Domenys, hi haurà el primer Vins&Blogs de la Penedesfera. Celebrarem així el primer aniversari de la comunitat de blocaires del Penedès. Fer una trobada presencial, les Jornades de la Penedesfera, i una altre d’informal, un Beers&Blogs, són els actes que es va decidir organitzaria la Penedesfera a la reunió constituent del 16 de febrer del 2008 a Gelida.

Aquest primer Vins&Blogs el convoca el Josep Guillen i al seu bloc teniu més informació del que farem. Principalment serà parlar de totes les temàtiques que envolten els blocaires de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf. La convocatòria no és només per als blocaires de la Penedesfera, sinó que és oberta a qualsevol blocaire interessat a compartir una bona estona desvirtualitzant les experiències viscudes en aquest mitjà. La trobada també servirà per definir el tema central de les 2es Jornades de la Penedesfera, que s’organitzaran aquest any.

Penedesfera

El nom de la trobada respon als objectius de la Penedesfera de fomentar la cultura de la vinya, del vi i del cava, a la xarxa. Ha estat triat entre totes les opcions proposades pels blocaires –relacionant les paraules blogs, vi, vins, cava, most, bacus, etc.– mitjançant una enquesta oberta durant els darrers mesos al Portal de la Penedesfera.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , ,


Tornar a: El primer Vins&Blogs ja és en marxa!