Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Visita a la Giralda de l’Arboç amb l’Institut d’Estudis Penedesencs en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
març 10, 2009

Visita a la Giralda de l’Arboç amb l’Institut d’Estudis Penedesencs

Categoria: Catalunya,Penedès,Records de viatge

M'ho emporto embolicatPertànyer a una entitat que promou el patrimoni cultural et permet gaudir de situacions excepcionals, com una visita guiada a la Giralda de l’Arboç, a càrrec del mateix aparellador de l’equip encarregat de la restauració. Diumenge vam tenir aquest privilegi gràcies a l’activitat organitzada per l’Institut d’Estudis Penedesencs. Amb només una seixantena de persones vam visitar tot l’edifici i els jardins al nostre aire. Molt diferent que fer-ho amb els 2.000 visitants de les jornades de portes obertes. A més a més de tenir la llum d’un matí esplèndid, vam poder apreciar amb calma els detalls de l’enrajolat, els mobles, les col.leccions, els vitralls, etc. i veure espais com les habitacions, l’antiga planta del servei i l’entrada al restaurant, que no es podien visitar el primer dia. Com no, la càmera de fotos va funcionar d’allò més com a l’anterior ocasió i aquest és el resultat.

Cada vegada estic més convençut de la grossa de Nadal que li ha caigut a L’Arboç i a tot el Penedès amb aquesta inversió de 7,5 milions d’Euros provinent íntegrament del propietari Manuel Camino, i que ha culminat amb una restauració sense precedents en aquesta primera fase. Malgrat això sembla que la següent fase, amb la construcció d’un hotel de 70 habitacions penjat sobre la vinya i l’escola d’hosteleria, es retardarà per la crisi econòmica però el valor que ha aconseguit la Giralda de l’Arboç ja no es pot “deslocalitzar”.

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Visita a la Giralda de l’Arboç amb l’Institut d’Estudis Penedesencs