Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Presentació de vídeos a internet en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 03, 2007

Presentació de vídeos a internet

Categoria: FontBarbuda,Web 2.0

A banda dels enllaços als blocs en català i castellà, he decidit crear i enllaçar al web de FontBarbuda un canal de vídeo. De les opcions que he anat a provant m’he quedat amb dues finalistes, Feedbeat i Mogulus. Penso que són les millors opcions per configurar un canal continu de vídeos a internet, pero són d’un perfil d’ús diametralment diferent.

Quadre de control d'un canal de Feedbeat

A Feedbeat, per cert un projecte espanyol, prima les possibilitats de visualització amb format 16:9 i configuració molt flexible de la presentació, doncs permet modificar les plantilles xhtml. Per la seva banda Mogulus intenta ser una televisió personal on a més de servir els vídeos pots entrar en directe amb la teva webcam i fer servir una rotulació típicament televisiva. El format és 4:3 i una qualitat de resolució més baixa però pots incloure fàcilment qualsevol canal a altres pàgines web. A totes dues plataformes pots reproduir vídeos del YouTube i d’altres servidors, però només Feedbeat permet també allotjar vídeos al teu compte. Ara bé les facilitats de configuració se l’emporta Mogulus amb un quadre de control summament senzill. Caldria millorar però l’ample de banda del seu servidor, doncs costa a carregar-se unos 20 segons de mitjana.

Quadre de control d'un canal de Mogulus

Finalment m’he decidit per crear el canal a Mogulus i incloure’l a la pàgina de FontBarbuda. Ara no tinc previst desenvolupar a fons el
“broadcasting” personal però sempre el tinc disponible i la configuració és fa en dos minuts reals.

Technorati Tags: , , , , , ,


Tornar a: Presentació de vídeos a internet