Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar mi canica campeona en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
març 16, 2009

mi canica campeona

Categoria: Gelida,Penedès,Web 2.0

mi canica campeona és la quarta entrega de la col.laboració a Ràdio Gelida, dins del programa de Trempera Matinera, on s’entrevista cada quinze dies a un blocaire penedesfèric.

Penedesfera

La gelidenca Anna Espinach Llavina és l’autora d’aquest bloc personal. De fet tots els blocs són personals per definició però aquest és l’exemple clar que les categories i etiquetes són moltes vegades inútils en un món que pots fer a la teva mida. Menys encara quan la llibertat d’expressió total que dóna una eina com els blocs està en mans d’una guionista. Ens parla de records, llunyans i propers, feina, poble, ciutat, viatges, etc. amb el bonus d’una cançó o d’un videoclip dedicat. De fet el nom del seu bloc és part de la lletra d’una cançó de Marc Parrot.

mi canica campeona

L’estona que vam estar parlant a Ràdio Gelida va ser molt interessant per conèixer millor el procés d’inspiració dels blocaires. Malauradament va fallar la tècnica i no es va poder gravar l’entrevista. Només la van sentir els oients en directe per la FM i per internet. Ara bé, la millor manera de descobrir el bloc i la seva autora es llegint-ho. També us recomano el conte per capítols que ha escrit en format bloc Klaus i les coses.

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , ,


Tornar a: mi canica campeona