Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar MOO, més lluny la Lluna en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 04, 2007

MOO, més lluny la Lluna

Categoria: Web 2.0

Fa unes setmanes vaig decidir-me a fer un upgrade a pro del compte de fotos a flickr doncs veia que el compte bàsic es quedaria curt. Com a benvinguda et regalen un pack de 10 minitargetes de visita fetes a partir de les fotos allotjades al servidor de flickr. Segons les indicacions de MOO, només en anglès, vaig triar les fotografies i vaig omplir les dades personals en un moment. En donar-li l’ok em deia que trigaria 4 setmanes en arribar-me la comanda.

Minitargetes de flickr pro a MOO

La sorpresa podria haver estat que han trigat només dues setmanes, però no, l’increïble és que el sobre havia vingut per correu aeri des de Nova Zelanda. L’adreça comercial de MOO és a Londres però segons sembla la producció la tenen localitzada a les seves antípodes. Amb aquest pack gratuït anaven incloses les despeses d’enviament. Els serveis estàndards estan bé de preu. Hem de suposar que els hi surt a compte imprimir totes les comandes per a un servei d’abast mundial des d’aquest punt relativament remot i poc poblat. La globalització li queda poc per arribar a la Lluna i curiosament a MOO només li falta una lletra per dir-se Moon, en anglès Lluna.

Technorati Tags: , , , , ,


Tornar a: MOO, més lluny la Lluna