Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Jo vaig ser a les 2es Jornades de la Catosfera @cdigital09 en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
març 27, 2009

Jo vaig ser a les 2es Jornades de la Catosfera @cdigital09

Categoria: Bloc,Catalunya,Espanya,FontBarbuda,Penedès,Records de viatge,Web 2.0

Això mateix ho vaig dir a la mateixa edició de l’esdeveniment l’any passat, i tot que des d’ara fins el diumenge són les jornades a Granollers, només podré assistir presencialment el darrer dia, llavors seré ponent a la taula de xarxes catosfèriques aportant l’experiència de la Penedesfera i també participaré a la resta de taules.

CDigital 09 o 2es Jornades de la Catosfera

Avui a la mateixa hora de les jornades sóc a una important reunió per a l’organització de les 2es Jornades de la Penedesfera, dissabte faig un seminari sobre Web 2.0 i després vaig a una calçotada. Però sigui on sigui sempre podré estar en contacte del que es parla a la Catosfera gràcies a diversos canals. Personalment seré amb el twitter i des del mòbil. De fet aquesta eina és una de la que practicarem al curs de demà amb l’ADEG a Vilanova i la Geltrú doncs juntament amb Facebook és al meu parer les més rellevants que hi avui dia a la xarxa. Piularé des de Granollers el diumenge, i a l’entrada setmanal recopilatòria que faig al bloc diumenge a la nit ho podreu veure si no ho seguiu en directe. A més a més totes les taules del CDigital seran gravades en vídeo, per tant ja no es pot dir que no hi ha possibilitat de ser a un acte, sigui de forma presencial, virtual, síncrona o asíncrona.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Jo vaig ser a les 2es Jornades de la Catosfera @cdigital09