Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Les 2es Jornades de la Penedesfera al Vendrell en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
març 30, 2009

Les 2es Jornades de la Penedesfera al Vendrell

Categoria: Actualitat,Gelida,Penedès,Web 2.0

El Vendrell Març 09El Vendrell acollirà els propers 12 i 13 de juny les 2es Jornades de la Penedesfera, la trobada anual de blocaires –també de tots els interessats en el Web 2.0– del Penedès, és a dir de les comarques de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf. Demà dimarts a les 19 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell el Regidor de Tecnologia i Societat de la Informació Raül Buira, el President de l’Institut d’Estudis Penedesencs Ramon Arnabat i jo mateix donarem a conèixer l’acord d’aquesta magnífica notícia.

Penedesfera

Les primeres jornades van tenir lloc a Gelida el 13 i 14 de juny de 2008. Llavors amb l’objectiu d’obtenir una instantània de la realitat social penedesenca gràcies a la transversalitat dels blocs. Un cop assolida aquesta fita amb èxit, la temàtica central de la propera edició serà conèixer i debatre quina és la presència d’organitzacions, col.lectius, empreses i persones a la xarxa.

Graffiti Idea

A més a més de repetir la col.laboració de nombroses entitats a les jornades, l’organització d’aquestes millorarà gràcies a vinculació de la Penedesfera com a Secció TIC de l’IEP i, sobretot, per la participació directe en l’organització de l’Ajuntament del Vendrell. Camí dels 40.000 habitants, a la capital del Baix Penedès preparem unes jornades obertes amb ponents molt i molt interessants enfatitzant el caràcter de vila moderna i activa d’aquesta població penedesenca. Encara estem acabant el programa, de fet el títol de l’esdeveniment està pendent del resultat de l’enquesta al portal, així que si teniu cap suggerència feu-la arribar sense problemes.

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: Les 2es Jornades de la Penedesfera al Vendrell