Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Cursos de Blogs: Noves Tecnologies… en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
abril 08, 2009

Cursos de Blogs: Noves Tecnologies…

Categoria: FontBarbuda,Gelida,Penedès,Web 2.0

El Centre d’Iniciatives Culturals de Gelida (CIC) torna a oferir els cursos sobre blocs i web 2.0 que imparteixo, dins la programació de primavera-estiu. M’agrada que a l’informació general de tots els cursos, aquest es troba situat al costat del d’alfabetització. És una relació apropiada doncs gràcies a les noves eines disponibles s’incorporen cada vegada més persones a participar socialment i amb veu pròpia a través de la xarxa. L’afegit de “Noves Tecnologies” no m’agrada tant, doncs el suport, internet, és el mateix des de fa un bon grapat d’anys. El que és nou és la concepció de l’ús i el contingut. Tecnologies de la Informació (TIC) o Infotecnologia penso que és el més adient per referir-se a aquest àmbit.

Cursos Blogs Primavera-Estiu 2009 Ajuntament de Gelida

Aquesta és la informació que ha distribuit l’organitzador, l’Ajuntament de Gelida. La primera fase comença el 20 d’abril. Per a més informació i inscripcions podeu trucar al telèfon del CIC 93 779 22 15 o consultar a l’e-mail cic.gelida@diba.cat.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Cursos de Blogs: Noves Tecnologies…