Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Gestió d’esdeveniments i inscripcions a les Jornades de la Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
abril 15, 2009

Gestió d’esdeveniments i inscripcions a les Jornades de la Penedesfera

Categoria: Gelida,Penedès,Web 2.0

PenedesferaA dos mesos de l’inici de les Jornades de la Penedesfera, i encara per tancar el programa, avui hem obert l’inscripció a l’esdeveniment. Les notícies de confirmació de ponents ha creat expectació i ja hi ha qui vol inscriure’s malgrat no haver comunicat els ponents. A l’igual que a la passada edició és gratuïta. L’any passat no vam necessitar una gestió prèvia d’inscripcions però les properes jornades seran a la Vil.la Casals de Sant Salvador, un espai molt especial, i a més a més hi haurà un dinar-còctel per a tots els assistents. Seran les 2es Jornades de la Penedesfera: “Presència a la xarxa” el títol de l’esdeveniment segons el resultat de la l’enquesta al portal, la qual ara s’obrirà demanant l’opinió sobre el contingut de les taules.

La seu de les jornades el vam comunicar a la presentació que vam fer a l’Ajuntament del Vendrell.

Per a les primeres Jornades de la Penedesfera, a Gelida, vaig crear un esdeveniment a Facebook específic per a cada taula. Pel que vaig comprovar, aquesta manera de fer fregava l’spam i no serveix ara per conèixer amb exactitud qui es quedarà a dinar o no. A més a més, malgrat que a Facebook hi és gairebé tothom, cal donar una opció externa a aquesta xarxa social.

La recerca del gestor d’esdeveniments m’ha servit per provar un bon grapat. Tots són similars així que destacaré el punt fort de cadascun:

  • Eventbrite: El més utilitzat per les grans corporacions i això és tota una garantia…
  • Bantora: Permet tenir un wiki i un bloc oficial a la mateixa pàgina.
  • Eventioz: Pots cobrar als participants i publicar.
  • Atomeet: Molt senzilla ideal per a festes o esdeveniments molt puntuals.
  • Reunalia: Permet afegir fotografies i vídeos un cop ha finalitzat l’esdeveniment.
  • Amiando: És complet però has de tenir un compte premium o pro per treure-li profit.
  • Coordinatr: Pots afegir un tag aleatori a les fotos de Flickr i vídeos de YouTube relacionats i seran visualitzats a la pàgina web de l’esdeveniment.
  • Purple Trail: Els assistents poden votar les diferents planificacions de l’organitzador.
  • Pingg: Especialitzat en el disseny de les invitacions.
  • Eventsbot: Ideal per a venda d’entrades doncs a més a més de PayPal es pot cobrar amb tarjeta de crèdit.

Al final m’he quedat amb Eventbrite, doncs és complet, flexible i intuitiu. També posa a la teva disposició tota una sèrie d’eines per promocionar l’esdeveniment amb botons, links, integració del formulari d’inscripció al web, gestió de reserves d’allotjament, etc. A continuació teniu el widget de l’esdeveniment creat.


Online Event RegistrationPowered by www.eventbrite.com

Per a tenir més difusió he creat l’esdeveniment a Facebook també.

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Gestió d’esdeveniments i inscripcions a les Jornades de la Penedesfera