Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Reconeixements Culturals Collita 2009 i Festa de la Cultura Penedès 2009 en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
abril 17, 2009

Reconeixements Culturals Collita 2009 i Festa de la Cultura Penedès 2009

Categoria: Gelida,Penedès

Reconeixements Culturals Institut d'Estudis PenedesencsL’Institut d’Estudis Penedesencs, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calafell i Caixa Penedès, convoca aquest any i per primer cop els premis Reconeixements Culturals, el quals tenen l’objectiu de retre homenatge a les persones, entitats, empreses, col·lectius i administracions per la tasca realitzada en favor de la cultura penedesenca.

L’anomenada Collita 2009 té el següent cartell:

  • Santiago Rusiñol de les Arts. Collita 2009
    Reconeix la tasca realitzada per persones i entitats en els diversos camps de la creació artística (literatura, cinema, teatre, arts plàstiques, audiovisual, ….)
  • Emili Giralt de Recerca. Collita 2009
    Reconeix la recerca realitzada per persones i entitats en els diversos camps del saber relacionats amb el Penedès
  • Teresa Basora de Promoció i divulgació cultural. Collita 2009
    Reconeix la tasca realitzada per persones i entitats en els diversos àmbits socials en favor de la cultura penedesenca en general, o de determinats aspectes en particular
  • Pau Casals de Trajectòria i compromís cultural. Collita 2009
    Reconeix a persones i entitats amb una llarga trajectòria de compromís amb la cultura penedesenca

A banda del fet de reconèixer les persones que han treballat per la difusió de la cultura penedesenca en el seu conjunt, com a mínim en l’àmbit de l’Institut d’Estudis Penedesencs a les comarques de l’Alt i Baix Penedès i Garraf, una particularitat que m’agrada és la presentació popular de candidatures. Qualsevol persona o entitat pot proposar candidats per a la valoració del jurat. Els premis es donaran en el marc de la Festa de la Cultura Penedès 2009, que se celebrarà el 15 de maig de 2009, a les vuit del vespre al Teatre de Calafell. Un acte que vol esdevenir el punt de trobada bianual de la cultura penedesenca. L’assistència a la Festa de la Cultura és lliure i gratuïta, però és necessària fer una inscripció prèvia telefònica o digital a les seus de l’IEP o de l’Ajuntament de Calafell. Teniu més informació de tot plegat a la pàgina dels Reconeixements Culturals.

Hort, Masia i Castell

A més a més d’animar a presentar candidatures i assistir a la vetllada –per cert pràcticament un mes abans que les 2es Jornades de la Penedesfera amb seu al municipi veí del Vendrell– des del meu bloc, he engegat dues accions de promoció d’aquests premis a la xarxa social Facebook. He creat un esdeveniment per tal de convidar a assistir-hi a la Festa de la Cultura Penedès 2009, el qual com a Secció TIC de l’IEP que és la Penedesfera l’he allotjat al seu grup a Facebook. També he creat un altre esdeveniment per a proposar candidatures de gelidencs als Reconeixements Culturals de manera col.laborativa des del grup Gelida a Facebook, per tal de fer propostes amb la màxima participació possible.

Technorati Tags: , , , , , ,


Tornar a: Reconeixements Culturals Collita 2009 i Festa de la Cultura Penedès 2009