Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Google Street View al Penedès, començant per Gelida en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
abril 18, 2009

Google Street View al Penedès, començant per Gelida

Categoria: Actualitat,Gelida,Penedès,Web 2.0

Després d’haver posat a disposició el servei a la ciutat Barcelona, era d’esperar que tard o d’hora Google Street View incorporés progressivament els municipis del voltant. Així ara ja visualitza el Penedès, amb Gelida com una de les primeres poblacions.

Google Street View al Penedès - Plaça de l'Església de Gelida

Per aquesta fotografia de la Plaça de l’Església, on encara no havien traslladat el Fanal del Montcau, dedueixo que van passar la primera quinzena d’agost. Aquesta imatge també serveix per advertir-nos que cal vetllar per tenir sempre la via pública amb el millor aspecte –no és aquest el cas malauradament– i també el contrasentit del trànsit i estacionament de cotxes pels carrers peatonals. Aquesta serà la presentació al món durant molts anys de la Plaça de l’Església de Gelida, on es celebra Santa Llúcia, la festivitat gelidenca més important.

Google Street View al Penedès - Castell de Gelida

S’ha de dir que el servei és molt complet doncs a més a més de carrers visualitza força camins, pràcticament fins a on arriba un cotxe. Ho demostra el “retrat” que hi ha del Castell de Gelida.

Technorati Tags: , , , , ,


Tornar a: Google Street View al Penedès, començant per Gelida