Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Sant Jordi amb Vinyales en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
abril 24, 2009

Sant Jordi amb Vinyales

Categoria: Actualitat,Bloc,Gelida,Penedès,Records de viatge,Turisme,Web 2.0

Avui #santjordiAquest va ser un Sant Jordi diferent, vaig formar part del jurat del primer Concurs de Receptes amb Vinyales. Gaudint del gran ambient que es respirava a la plaça de Cal Font d’Igualada. Sota un sol implacable vaig descobrir el que serà un dels referents gastronòmics de l’Anoia: les Vinyales.

El Cigronet de l’Anoia és el producte gastronòmic més conegut d’aquesta comarca, el qual té com a territori natural l’Alta Anoia. La proposta de la cuina amb Vinyales que fan el Gremi d’Hostaleria i Turisme de l’Anoia i Publicacions Anoia, editora dels diaris La Veu i L’Extra, pot ser un nou reclam turístic de la comarca i de la Vegueria Penedès. En aquestes fotografies podeu veure com va “procedir” el jurat, presidit pel Cuiner de l’Any Oriol Llavina del Restaurant Cigró d’Or de Gelida.

Les Vinyales són cargols de closca dura que tenen menys baba que els bovers, per tant són més apropiats per cuinar plats amb suc. Per conèixer més al respecte us recomano les pàgines centrals que el setmanari L’Extra va difondre a la darrera edició i sobre tot el bloc del concurs http://vinyales.blogspot.com, eina que encara li dóna més relleu a aquesta iniciativa. Per cert, la recepta guanyadora van ser els Cargols de la Montserrat, els qual van tenir gran acceptació.

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Sant Jordi amb Vinyales