Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Obama a Flickr i Kennedy a LIFE en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
maig 01, 2009

Obama a Flickr i Kennedy a LIFE

Categoria: Actualitat,Web 2.0

P031909PS-0362Pel Facebook em vaig assabentar ahir que la Casa Blanca ha publicat les fotografies dels primers 100 dies de govern del Barack Obama a Flickr. Ja fa uns dies que la revista LIFE va reviure obrint el seu arxiu i afegint-ne noves d’actualitat. Tant en un cas com l’altre la possibilitat de compartir aquest contingut en qualsevol bloc o web és possible, tal com faig jo mateix a continuació, sigui amb un servidor de fotografies com és el cas del President dels Estats Units o amb un enllaç des del web gestionat per Getty Images. Per exemple a una galeria de fotos sobre la nostra vida amb les mascaretes de la grip porcina o nova o un script amb també els primers 100 dies de govern de John F. Kennedy. Els problemes amb les llicències de les fotografies no han quedat al marge.

A més a més de poder comparar gràficament totes dues trajectòries, també ens mostra quins han de ser els moviments per afavorir la difusió de continguts i augmentar així la "presència a la xarxa" de qualsevol persona, col.lectiu, empresa, organització i administració. Aquestes accions i moltes més seran el tema central de les propers Jornades de la Penedesfera, les quals molt aviat tancarem el programa.

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Obama a Flickr i Kennedy a LIFE