Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Su blog en La Vanguardia Digital en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
maig 04, 2009

Su blog en La Vanguardia Digital

Categoria: Bloc,Gelida,Penedès,Turisme,Web 2.0

A mig matí m’ha arribat el següent e-mail:

Hola Sr. García,

Hemos publicado su blog en la portada y en las secciones ‘Internet y tecnología’ y ‘El lector opina’ de La Vanguardia Digital.

Puede verlo también clicando en este enlace: http://www.lavanguardia.es/lv24h/20090504/53696240910.html

Al final de la misma podrá leer los comentarios que otros lectores le hayan hecho.

Ya sabe dónde encontrarnos para próximas blogs, cartas o envíos de fotografías, audios y vídeos sobre hechos noticiables o quejas.

Saludos

Però abans ja m’havien avisat amb un comentari al Facebook que havien vist destacat el meu bloc a La Vanguardia. Un cop més les xarxes socials s’avancen a la mateixa font… D’això i molt més tracta aquest bloc. Tant si has arribat aquí des del web del diari com si el descobreixes per primera vegada, et recomano viatjar entre les seves entrades per fer-te una idea pròpia del que es parla, i participar comentant-les per tal d’intercanviar idees i opinions lliurement entre tots els lectors.

La Vanguardia: El lector opina 4-5-09 - Daniel García Peris

Agraeixo a La Vanguardia que hagin tingut en consideració aquest bloc i tanmateix afegir-ne a la presentació –que no deu haver sortit per qüestions d’espai– que entenc la comunicació a través de la xarxa com una acció global, no només escrivint a un blog, sinó també comentant en d’altres, amb el microblogging al Twitter, al Facebook i també col.laborant en altres blocs com el de l’Esquerra de Gelida i Al Funi es diu que. Os el recomano doncs, a banda de ser l’únic bloc que té un funicular com a símil de lloc de relació a la xarxa, és un punt de trobada local i universal a tot allò que és comú a la generació dels treintanyeros catalans.

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Su blog en La Vanguardia Digital