Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Ernest Benach amb la Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
maig 07, 2009

Ernest Benach amb la Penedesfera

Categoria: Bloc,Penedès,Web 2.0

Conferència 15è aniversari Colla Jove dels Castellers de SitgesErnest Benach inaugurarà les Jornades de la Penedesfera. El President del Parlament de Catalunya també participarà a la primera taula rodona, dedicada a la Política 2.0. No podiem tenir un millor exponent de la prèsencia a la xarxa d’una organització, amb el Parlament 2.0, o d’una persona amb el seu mateix exemple.

Aquest i la resta dels continguts del programa els presentarem oficialment l’equip organitzador el proper dimarts 12 de maig a les 19 hores a la Vil.la Casals de Sant Salvador, la mateixa seu de l’esdeveniment a cel.lebrar-se el 12 i 13 de juny. A la presentació també assistiran dos convidats vendrellencs a les jornades: Xavier Güell, creador de Tendencias.tv, i el grup musical Lax’n’Busto. Cal recordar que l’assistència a les 2es Jornades de la Penedesfera: “Presència a la xarxa” és gratuïta, només cal una inscripció prèvia al web de la Penedesfera on hi ha tota la informació de l’esdeveniment i el programa també a partir del proper dimarts.

Penedesfera.cat el dia de la seva inauguració

D’altra banda justament ahir el Portal de la Penedesfera va fer un any de la seva inauguració a Vilanova i la Geltrú. Després dels ajustaments inicials dels primers mesos el web va adquirir l’estabilitat. Una de les claus és la geolocalització de tots els posts de tots els blocaires que va agregant cada 5 minuts. Aquest ús extensiu de la base de dades i l’augment progressiu de les visites, superant les 300 diàries, ha provocat que el servidor on està allotjat el web, DreamHost, hagi tingut caigudes intermitents del portal durant els darrers dies forçant contractar el servei premium DreamHost PS per solucionar-ho. Una tàctica comercial molt agressiva que ens fa plantejar de canviar l’allotjament web com a primer objectiu per al segon any del portal…

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Ernest Benach amb la Penedesfera