Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Presentació del programa de les Jornades de la Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
maig 12, 2009

Presentació del programa de les Jornades de la Penedesfera

Categoria: Bloc,Penedès,Web 2.0

museu Pau CasalsAvui presentem el programa de les Jornades de la Penedesfera. Serà a les 19 hores a la Vil.la Casals de Sant Salvador Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell. La seu de l’esdeveniment, a celebrar-se el 12 i 13 de juny, serà la Vil.la Casals de Sant Salvador. A la presentació també assistiran dos convidats vendrellencs a les jornades: Xavier Güell, creador de Tendencias.tv, i el grup musical Lax’n’Busto, els quals parlaran de la seva participació. Així mateix comentarem les diferents taules rodones i activitats que es realitzaran. Fa uns dies es va avançar que el President del Parlament de Catalunya Ernest Benach inaugurarà les jornades i també debatria a la primera taula rodona, dedicada a la Política 2.0. Ara teniu el cartell a continuació, però pel contingut del programa us haureu d’esperar a la presentació d’aquesta tarda.

Cartell de les 2es Jornades de la Penedesfera: "Presència a la xarxa"

Cal recordar que l’assistència a les 2es Jornades de la Penedesfera: “Presència a la xarxa” és gratuïta, només cal una inscripció prèvia al web de la Penedesfera on hi ha tota la informació de l’esdeveniment i de la comunitat de blocaires del Penedès, que és l’organitzadora. Curiós o no, però sense haver presentat el programa ja hi ha una seixantena de persones que s’han apuntat mitjançant el Facebook.

Actualització del 12-5-09 11h: Segons acaba de comunicar l’Ajuntament del Vendrell, la presentació del programa no es farà a la Vil.la Casals com estava previst. Es farà igualment a les 19 hores, però a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Presentació del programa de les Jornades de la Penedesfera