Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar MeVu, Gleeme i la targeta virtual en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 08, 2007

MeVu, Gleeme i la targeta virtual

Categoria: Bloc,Web 2.0

Volia afegir al bloc una opció per a que qualsevol pogués trobar-me a totes les webs on estic registrat, de manera que a la barra lateral hi ha hagués uns quants enllaços i la resta en un directori. No hi ha poques aplicacions al respecte. Només cercant a l’agregador d’aplicacions 2.0 Simplespark surten més d’un centenar. La clau per a encertar és determinar exactament el que necessites. Gleeme

Els dos finalistes de la tria han estat dues aplicacions encara beta però de recent publicació. Gleeme, de la qual he trobat una interessant opinió, i MeVu, la més recent de les dues comentada a wwwhatsnew.

Són similars però Gleemeés més senzilla de configurar i té una estètica més 2.0. A més ofereixen, previ pagament, fabricar un tampó amb el teu ID a la web i està localitzada amb espanyol. D’altra banda MeVu no és tant potent visualment, solament hi és en anglès però a diferència de l’anterior pots configurar les categories i tipus dels enllaços i dona l’opció de subscriure als feeds a tothom qui vegi el teu perfil. A més també permet modificar els meta tags i té una aplicació per a facebook.

És una decisió difícil triar per una de les dues, així que he omplert les meves dades als dos serveis.
dgperis Mevu Links

Mostrar perfil: dgperis@gleeme.com

Penso deixar només una enllaçada a la barra lateral del bloc, però encara no sé quina. Si vols pots deixar el teu comentari per ajudar-me a decidir.

Technorati Tags: , , , , ,


Tornar a: MeVu, Gleeme i la targeta virtual