Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Dins la barrera de corall australiana en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 10, 2007

Dins la barrera de corall australiana

Categoria: Records de viatge

Sortim de matinada des de Port Douglas cap a Cairns, allà és el moll dels vaixells de Quicksilver que ens portaran a visitar unes de les principals meravelles que la natura ens ha regalat, la Gran Barrera de Corall.

Colors del corall 1

És un embarcador petit, la gent va pujant i es va situant dins el catamarà. La tripulació ens fa d’amfitrions mentre ens endinsem mar endins durant aproximadament hora i mitja. Deixem enrera tota la línia de la costa, d’una verdor intensa, poc carregada de ciment.

Ferry Quicksilver

Mentre dura la travessa els monitors ens instrueixen sobre totes les activitats que trobarem un cop arribarem organitzant els grups i els corresponents horaris. Finalment visualitzem una plataforma llisa i atraquem al mig del mar. El pantalà Quicksilver, instal.lat a un dels atols de la Gran Barrera de Corall dedicat en exclusiva a fer turisme. A la resta de la barrera, fins a 2.000 Km. de longitud, està totalment prohibit l’accés humà.

Quicksilver des de l'helicòpter 2

La tripulació-monitors es situen ràpidament al seu lloc, i aquest espai fins fa uns minuts desert es converteix de cop i volta en tot un complex turístic per a fer submarinisme, amb escafandre o sense, viatjar amb un semisubmarí que té el fons transparent i veure tot el corall, o traslladar-te amb una llança a la plataforma de la qual s’enlaira l’helicòpter fent visites comentades d’aquest indret únic.

Socorrista Qucksilver

Només arribar a Quicksilver nosaltres ens dirigim a l’helicòpter. Va ser impressionant veure la varietat de tons turqueses, verds i blaus formant formes capricioses a cada atol.ló. En un oceà tan brau com és el Pacífic les tortugues gaudeixen d’allò més mentre no s’acosten els taurons.

Sota l'helicòpter

Un cop finalitzat l’espectacle aeri ens dirigim a fer submarinisme amb escafandra. Ideal si no tens experiència, i a més t’hi pots submergir amb ulleres o lents de contacte. La sensació és com estar en una peixera gegant, amb multitud de peixos de milers de colors, vora tot el cos. Un monitor els atrau donant-li’s de menjar, un altre vigila el grup i un tercer ho filma tot per a que el record sigui inesborrable per a tu i rendible per a Quicksilver. Abans també pots comprar una càmera de fotos subaquàtica per completar la “turistada”.

Underwater Adventures Quicksilver Dive from Daniel García Peris on Vimeo.

Les activitats opcionals no són precisament econòmiques però qui es pot negar a conèixer aquest món desconegut. Desprès ens dirigim al self-service per dinar. Cadascú es col.loca a les diferents taules com si fos un pícnic i tot seguit agafem el semisubmarí amb el fons transparent per a veure més fons coral.lí.

Turistes dins un submarí

Passades quatre hores i quatre-centes persones de totes les edats, el pantalà de Quicksilver torna a la inhòspita tranquil.litat, un cop ens ha proporcionat una jornada inoblidable. Esperem que l’anunciat canvi climàtic no malmeti aquesta joia de la natura.

Technorati Tags: , , , , , ,


Tornar a: Dins la barrera de corall australiana