Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar 2es Jornades de la Penedesfera! en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juny 11, 2009

2es Jornades de la Penedesfera!

Categoria: Bloc,Catalunya,Gelida,Penedès,Web 2.0

Cartell de les 2es Jornades de la Penedesfera: "Presència a la xarxa"Són a punt les 2es Jornades de la Penedesfera: “Presència a la Xarxa” a la Vil.la Casals – Museu Pau Casals de Sant Salvador, al Vendrell. Dos dies intensos de taules rodones sectorials, Cava&Twitts, un taller web 2.0 i fins i tot un concert. Si seran un èxit o no ja ho diran els assistents. De moment ahir ja es van esgotar les inscripcions i l’aforament és complet… Però només el presencial, de forma virtual es podrà participar a l’esdeveniment.

Ràdio i Televisió El Vendrell retransmetran en directe totes les Jornades i es podran veure on-line al seu web. Es podrà preguntar als ponents a través del xat que acompanyarà la realització, el qual gràcies a l’aplicació CoveritLive estarà present també al web de la Penedesfera i als blocs, entre ells el meu en aquesta mateixa entrada a continuació.

També es podrà interactuar pel twitter dins d’aquesta aplicació o externament amb el hashtag #Penedesfera afegit als missatges. Una pantalla a la sala permetrà veure a tots els assistents presencials el debat que també engegaran a la xarxa les diferents ponències. Lamentem que hagin quedat persones fora de l’assistència presencial, però sempre poden afegir-se gràcies a les eines de la web 2.0 i n’esperem molta presència per aquest canal. Al respecte aquest ha estat la font d’informació majoritària sobre les Jornades de la Penedesfera amb la qual els inscrits van manifestar havien conegut la seva celebració: Blocs 28,7%, Twitter 21,8%, Xarxes socials (Facebook, MySpace, Tuenti, etc.) 21,4%, Mitjans de comunicació tradicionals 10,7% i Altres 17,4%.

Penedesfera

Demà a aquestes hores ja s’hauran iniciat les segones jornades, gairebé exactament un any després de les exitosa primera edició a Gelida. Serà la culminació d’un treball fruit de la col.laboració d’un grup de blocaires del qual he anat comentant en aquest bloc el desenvolupament de l’organització:

Penedesfera: “Contra la crisi, la xarxa”

Mig miler de blocaires a la Penedesfera

El Programa de les Jornades de la Penedesfera

Presentació del programa de les Jornades de la Penedesfera

Ernest Benach amb la Penedesfera

Gestió d’esdeveniments i inscripcions a les Jornades de la Penedesfera

Les 2es Jornades de la Penedesfera al Vendrell

Les 2es Jornades de la Penedesfera comencen al Vins&Blogs

També cal agraïr l’implicació de la ciutat del Vendrell –per via del seu Ajuntament– la qual s’ha bolcat amb les Jornades. Us convido a sentir aquí el programa sobre les Jornades que vam fer a Ràdio El Vendrell i també veure l’especial Penedesfera aquí i aquí, amb la participació dels blocaires de l’organització i els videobloggers convidats. Els responsables de la Vil.la Casals, el nostre amfitrió, també ha tingut la deferència d’oferir una entrada reduïda per visitar el Museu Pau Casals a tots els assistents. M’afegeixo a convidar-vos a visitar El Vendrell aquest cap de setmana i gaudir de la Mar Mediterrània a la Costa Daurada.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , ,


Tornar a: 2es Jornades de la Penedesfera!