Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Cava&Twitts x 2.0 en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juny 19, 2009

Cava&Twitts x 2.0

Categoria: Catalunya,Penedès,Web 2.0

Cava&TwittsHe tingut el plaer i l’oportunitat de ser al mateix esdeveniment 2.0 en menys de 7 dies. Gràcies a les Jornades de la Penedesfera, el primer Cava&Twitts itinerant va ser una realitat dissabte passat, i ahir vaig repetir al darrer de la temporada, el 9è, dedicat a Feina 2.0 al seu escenari habitual del B Hotel. Tal com es defineixen al seu twitter, el Cava&Twitts és un event mensual per parlar sobre twitter prenent una copa de cava, encara que aquesta eina ha passat a ser un suport més de la conversa sobre la temàtica a la qual està dedicada cada edició.

Marc Cortés moderant el Cava&Twitts

Marc Cortés i Xavier Güell són, entre d’altres, els coorganitzadors, als quals cal felicitar perquè no ha deixat d’augmentar el seu poder de convocatòria. A l’edició de la Penedesfera es parlava sobre “Vi i Cava: Nous reptes a internet” i va tenir com a convidats a Juan Manuel Gonzalvo, el qual va substituir l’inicialment anunciat Marcel Sabaté (Caves Castellroig), Josep Cusiné (Caves Parés Baltà) i David Boronat (CEO Multiplica). D’allà vaig sortir més convençut que a més a més de la desunió, al sector li falta pedagogia i treure pals a les rodes. El Moment Cava posterior als jardins de la Vil.la Casals, com és costum a una trobada Cava&Twitts, va estar dedicat al networking entre els assistents. Aquí i aquí teniu valoracions interessants. Però potser el resultat més important va ser la samarreta que fa honor al Penedès i que haurà de fer més recorregut…

London Berlin New York Penedès Shanghai

Feina 2.0 va ser el tema triat abans de les vacances i malgrat que era el primer cop que hi assistia al saló del B Hotel, em semblava que ja havia estat allà per la quantitat de fotografies i twitts que havia vist i llegit. En aquesta ocasió tenia com a convidats Christian Palau (Director de Marketing de Infojobs) i Daniel Clivillé (co-fundador i CEO de BrainMatch). La participació del públic va ser més que destacada, fins al punt que una assistent va argumentar la desaparició de les empreses intermediàries en la recerca de feina, tant Infojobs o similars com els Head Hunters, per l’efecte web 2.0 i per la congelació de la rotació –el “consum” de treballadors– dic jo. En alguns sectors sembla que mai tindran problemes… El Moment Cava a la terrassa de l’hotel amb vistes a la Plaça Espanya i l’inacabat centre comercial de Las Arenas va comptar amb Caves Gramona, també col.laboradors de la Penedesfera. Aquí i aquí en fan bons resums.

L’èxit de l’experiència al Vendrell amb la Penedesfera, ha animat a “exportar” l’esdeveniment fora de Barcelona –fer país dirien alguns– i a Manresa ja els han fitxat. Us recomano assistir de forma presencial o virtual, això sí, fins setembre no tornen a la capital.

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: Cava&Twitts x 2.0