Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar 50 anys de televisió a Catalunya en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juliol 14, 2009

50 anys de televisió a Catalunya

Categoria: Actualitat,Catalunya,Espanya,Web 2.0

RetransmetentAvui fa 50 anys de l’inici de les emissions del "Circuit Català", "desconnexió territorial" o simplement "Sant Cugat" des del centre de producció que TVE va situar als estudis de Miramar. Si hagués de destacar algun dels programes en aquest temps sens dubte seria Camaleó, del 1991. Un mític programa que va recrear un informatiu on s’hi anunciava un cop d’estat a la URSS, mesos abans de que succeís de debò, i es relatava amb tot luxe de detalls un suposat assassinat de Gorbatxov. Recordo que va ser un divendres a la tarda i jo me’l vaig creure fins al final.

Després vindrien les dimissions per la manipulació que havia representat però també les reflexions que va generar el programa. Per a mi exemplifica la millor època de TVE Sant Cugat, segurament pel més grans serà una altra. Tothom coincidirà que no és pas la d’ara, quan ni tant sols es poden veure els seus programes per Imagenio. Així doncs, sense TDT, a casa ens perdem les 14 hores de programació ininterrompuda recordant l’efemèride.

Technorati Tags: , , , , , , , , ,


Tornar a: 50 anys de televisió a Catalunya