Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Començar la jornada esmorzant en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
març 02, 2007

Començar la jornada esmorzant

Categoria: Penedès,Web 2.0

Una de les primeres accions ha estat aconseguir un certificat digital per tal de augmentar les gestions que puc fer per internet davant l’administració pública. Vaig seleccionar fer dos certificats, un mitjançant el projecte CERES de la Fabrica de Moneda y Timbre per a recollir a la delegació d’hisenda i l’altre l’IdCAT per a recollir a l’oficina de la diputació.

El procès de sol.licitud és senzill, potser més entenidor l’IdCAT, i amb només un número de sol.licitud pots recollir el certificat encara que has d’anar personalment. L’instal.lació és senzilla i sense problemes.

No tant és l’incorporació del certificat per part d’algunes web. Les primeres que vaig provar fan fallar. ING Direct tenía temporalment deshabilitat el registre i vaig haver de provar-ho al dia següent sense problemes. Per la seva banda el servei de la Generalitat cat365 va costar varios intents per a que agafés l’identificació mitjançant la signatura electrònica. Finalment ho vaig aconseguir i és que l’alternativa era rebre una identificació d’usuari i contrassenya per correu, i coneixent com va el correu a Gelida era interessant aconseguir-ho.

El títol de l’entrada vé perque a l’oficina de la Diputació a Vilafranca, només entrar en obrir la porta a les 8:30h per a recollir el certificat digital, ens van dir que ens hauriem d’esperar perque la persona que ho porta estava esmorzant! Dins el conveni del funcionariat públic hi ha especificat el seu temps per esmorzar i que s’ho han de combinar, però el que és molt discutible és que les aproximadament desena de persones que hi treballen no funcionen com un equip i puguin suplir la persona que falta. En qualsevol cas vam haver d’esperar mitja horeta aproximadament.

Esperem que l’administració electrònica vagi millorant la gestió, i no parlo de comunicació via e-mail simplement ja que estariem en el mateix cas, sinó en l’automatització de les gestions i la supervisió que el seu resultat s’ajusta a l’orientació al ciutadà necessària.


Tornar a: Començar la jornada esmorzant