Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar La Festa Major de Vilafranca més audiovisual en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
agost 31, 2009

La Festa Major de Vilafranca més audiovisual

Categoria: Bloc,Catalunya,Espanya,Penedès,Records de viatge,Web 2.0

Fanal d'entrada del Carrer de Santa Maria de Vilafranca del PenedèsAquest any el certamen Fastcurt, Concurs de Curtmetratges de Vilafranca, i la Festa Major de Vilafranca del Penedès s’han unit per l’ocasió al Fascurt FM. Ho trobo una idea genial per obtenir un ressò addicional a la xarxa de la cultura local, penedesenca i popular en general. La durada màxima dels clips a presentar han de ser d’un minut i no podran ser editats ni postproduïts. El concepte bàsic és: iniciar la gravació, aturar abans de 60 segons, enviar a YouTube i participar al concurs. A continuació teniu els vídeos que he proposat:

I de propina “Ha nascut un Falconet”.

Cal recordar que la Festa Major de Vilafranca ha estat declarada tresor de patrimoni cultural immaterial de Catalunya i Andorra. És per tant un atractiu ideal per qualsevol manifestació audiovisual, com l’exposició “Fèlix 5.0”.

Technorati Tags: , , , , , , , , ,


Tornar a: La Festa Major de Vilafranca més audiovisual