Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Col.lecciona’t en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
setembre 04, 2009

Col.lecciona’t

Categoria: Actualitat,Espanya

Llibre per a nostàlgics d'una època que no tornaràS’ha acabat l’agost, el mes de vacances per excel·lència. Molta gent ha marxat, altres s’han quedat a prop del seu lloc de residència i han aprofitat per fer turisme de proximitat. D’altres simplement s’han quedat a casa i han gaudit de les activitats que ofereixen al seu lloc de “resistència”. Ara ja som al setembre, un mes complicat per aquelles famílies que tenen criatures: s’inicien les classes i s’incrementen les despeses del material escolar, llibres, cangurs… L’estrès augmenta considerablement.

Així doncs em pregunto: És el moment idoni per escollir quina col.lecció vols fer? Mires la televisió i saps que som al setembre per la quantitat de col.leccionables que anuncien com instruments en miniatura, cursos d’anglès, dibuixos manga, punt de creu, el Titànic, el cos humà, la Casa de la Pradera, classes de ball, diccionaris…

VALE LA PENA TENER UN SOPENA

Des de la generalització de l’ús d’internet a la llar la majoria de col.leccions no es basen ja en informació sinó en objectes, tot el que no és possible copiar o compartir gratuïtament a la xarxa. A més a més del canvi progressiu del producte, la crisi també afecta a les editorials. RBA ofereix poques novetats en comparació a la temporada anterior, Planeta Agostini també té una amplia oferta de col.leccionables per a menuts i grans, i Salvat ja és un clàssic de la compra per fascicles. Encara així sempre t’hi pots fer tu la col.lecció a mida, en el temps i en el tamany, a Todocolección o eBay. Son rendibles doncs el col.leccionables? Quants diners es gasten en publicitat aquestes empreses? Podeu decidir en pocs segons la col·lecció que faràs durant tot l’any?

Però recordeu que no es cap obligació fer una col.lecció ara mateix, també la pots iniciar a la repesca: a començaments d’any.

Technorati Tags: , , , , , ,


Tornar a: Col.lecciona’t