Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar L’idioma d’El Nord del Penedès en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 15, 2007

L’idioma d’El Nord del Penedès

Categoria: El Nord del Penedès

Tal com vaig comentar sobre l’idioma d’El Nord del Penedès, a l’estrena del web, hi ha total llibertat de cada usuari per a seleccionar l’idioma de les notícies així com el de les descripcions d’aquestes. L’idioma del sistema volem que sigui el català però coRank no té pensat traduir-ho, i ho deixa en mans de voluntaris. Cap problema. Ja porto unes quantes plantilles traduïdes.coRank

M’han preguntat com es pot col.laborar amb El Nord del Penedès i aquí la raó d’aquest apunt. Encara queden moltes plantilles per traduir, particulars d’El Nord del Penedès i generals de tot coRank, i amb una mica de cadascú podríem tenir el servei localitzat al català a més de l’anglès i el castellà. Així doncs hi ha feina per a tothom. Val a dir que hi ha un altre lloc de promoció de notícies en català i també territorial, Ebre(jar), sobre les Terres de l’Ebre.

Technorati Tags: , , ,


Tornar a: L’idioma d’El Nord del Penedès