Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar La Mostra de Vins i Caves de Catalunya en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
octubre 01, 2009

La Mostra de Vins i Caves de Catalunya

Categoria: Actualitat,Catalunya,Penedès

Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2009Durant la passada Mercè, del 24 al 27 de setembre, es va celebrar la 29a Mostra de Vins i Caves de Catalunya, al Moll de la Fusta de Barcelona i organitzada per l’INCAVI. Des de que era petit no hi havia anat. No recordo gaire com era llavors però em pensava que hauria de ser una exposició extensa de productors de vi i cava. La meva primera sorpresa va ser veure que no era així. És més, de les grans marques no hi era cap. Després tampoc hi havia una assistència massiva de públic, fet que la gran esplanada d’aquest excel.lent espai del Port Vell encara accentuava més.

Però segons passava el temps l’assistència es va animar. Els estands eren plens, l’espai central també i es feien cues a la venda de tiquets. Els expositors -artesans del vi i cava- eren en gran majoria petits cellers que en aquest temps tan difícils han utilitzat aquest trampolí per donar-se a conèixer al mon. Potser el consumidor era menys entès que a fires urbanes similars com el Vijazz o el Cavatast però la promoció cap al gran públic estava assegurada, de fet la botiga de la fira era ben plena de turistes. Soc de l’opinió que quant hi ha un esdeveniment d’aquest tipus s’hi ha d’anar. L’aficionat al bon vi espera trobar la seva marca representada, per molt consolidada que pugui estar. La fidelització ha de ser contínua, i aquí he trobat a faltar molts cellers que treballen molt bé, però no s’acaben de donar a conèixer. Especialment hauríem de ser conscients al Penedès i no desaprofitar cap oportunitat de ser presents a una plataforma de promoció tant important com Barcelona. Després ens queixem que als restaurants triomfen els Rioja.

Technorati Tags: , , , , ,


Tornar a: La Mostra de Vins i Caves de Catalunya