Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Premis Blocs Catalunya osonosfèrics en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
octubre 05, 2009

Premis Blocs Catalunya osonosfèrics

Categoria: Actualitat,Bloc,Catalunya,Web 2.0

Marti Gironell als Premis BlocsL’Edifici el Sucre a Vic, amb motiu de la segona edició dels Premis blocs Catalunya, va tornar a ser una excusa perfecte per reunir-te i conèixer personalment moltes persones amb inquietuds similars i posar-li cara als autors dels blocs. Començar un bloc és fàcil, matenir-ho actiu és el mes difícil, sobretot ara, que hi han cada vegada eines més àgils i ràpides per comunicar-te. Quant durarà aquest moviment? És una pregunta que ens fem molts blocaires davant l’augment imparable de l’ús de les xarxes socials.

Premiar l’esforç de tanta gent continua sent una bona idea de l’associació STIC.cat. Amb una bona afluència de públic i el suport de l’administració, l’èxit de l’esdeveniment està assegurat, com ha estat el cas. L’organització ha estat excel·lent: un bon emplaçament, excel·lent cervesa del Montseny, vins i caves del Penedès i un bon sopar a peu dret amb embotits osonencs.

Ernest Benach als Premis BlocsDe tots els parlaments durant la vetllada vull destacar el de l’Ernest Benach. Va aprofitar per puntualitzar sobre la darrera polèmica dels SMS privats dels polítics, en conseqüència amb el seu tarannà de polític 2.0 per excel.lència. Llàstima que sigui una de les poques excepció entre la nostra classe política. De tots els guardonats m’agradaria destacar el premi especial molt encertat per a “Les TIC i la Discapacitat”. Si les TIC han arribat a la nostra societat per millorar el nostre dia a dia, aquest és l’àmbit on els beneficis són més clars. Al final, la Penedesfera es va quedar sense cap premi. Com a mínim tenim el consol que l’any passat va ser nominat un bloc i aquest any cinc. De cara a l’any vinent, però, proposo a l’organització que anomenin els finalistes. Ells, en ser-ho, ja se senten recompensats, però el fet d’assistir a la cerimònia mereix si més no aquest detall i no una ràpida aparició en pantalla de tots el finalistes amb captures de pantalla.

Ara bé el més enriquidor de la trobada de Vic ha estat conèixer en persona alguns dels membres de l’Osonosfera, amb els que ràpidament vam improvitzar una taula de treball per intercanviar coneixements. Volen millorar el seu portal i la seva “estructura social”, per això ens han preguntat a la Penedesfera com fer-ho. No podem estar més contents de transmetre aquesta informació i qui sap si d’aquesta col.laboració en pot sortir una millora encara més àmplia per la Catosfera.

Xerrada Osonosfera-Penedesfera

Technorati Tags: , , , , , , , , , ,


Tornar a: Premis Blocs Catalunya osonosfèrics