Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar El preu del cava al Vins&Blogs de la Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
octubre 07, 2009

El preu del cava al Vins&Blogs de la Penedesfera

Categoria: Bloc,Catalunya,Penedès,Turisme,Web 2.0

Vins&Blogs PenedesferaLes Caves Castellroig amb el suport del Patronat de Turisme de Subirats van acollir dissabte el Vins&Blogs de la Penedesfera, trobada informal de blocaires, interessats en web 2.0 i TIC. Primer de tot vam tenir una interessant conversa plantejada inicialment sobre l’actualitat al món blocaire i web 2.0 en general, però on finalment van predominar temes tecnològics en comunicació mòbil i d’innovació en aplicació de les TIC; a tenir en compte per a les 3es Jornades de la Penedesfera.

Penedesfera

Val a dir que sense la col.laboració de l’enòleg-consultor Juan Manuel Gonzalvo, aquesta trobada no hagués estat possible. Aquests van ser els assistents:

A continuació vam visitar Can Serra, una cava familiar que produeix el vi de la seva pròpia finca. De la mà de l’enòleg Marcel Sabaté hem après que és la filosofía “Vins de Terrer”, el secret que fa produïr a Castellroig uns del millors caves del mercat. Les essències i els aromes d’aquests vins neixen a partir de les propietats de la terra, modelada durant milions d’anys. Tot l’any vetllen els ceps, no els exploten, trien els millors raïms quant cullen. En tot moment prioritzen la qualitat, fent un acurat seguiment en l’elaboració del producte al celler de la família Sabaté i Coca. Aquí teniu fotografíes de l’acte, on destaca l’interessant museu, visitable tot l’any. A l’igual que a la primera edició del Vins&Blogs vam tenir la sort de ser-hi a un escenari per repetir.

La jornada va finalitzar amb un tast diferencial de vins procedents de diferents "terrers". Allà també va haver-hi temps per comentar el passat, present i futur del Penedès, així com del món del cava. Especialment remarcable ha estat el ressò a Facebook d’aquest vídeo on es parla clarament del polèmic preu del cava.

La repercussió de l’experiència ja es va produir abans de la celebració de la reunió, doncs diversos mitjans es van fer ressò. Entre ells l’important portal de vins i caves del diari AVUI Vadevi.cat que el va anunciar a la seva portada, destacant la celebració d’aquest esdeveniment al municipi de Subirats.

Portada vadevi.cat 2-10-09: 2n Vins&Blogs

A continuació teniu els enllaços més destacats relacionats.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: El preu del cava al Vins&Blogs de la Penedesfera