Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Gemma Urgell – Viniesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
octubre 13, 2009

Gemma Urgell – Viniesfera

Categoria: Penedès,Web 2.0

Després de col.laborar la temporada passada amb Ràdio Gelida portant un blocaire de la Penedesfera per entrevistar, aquesta temporada l’espai s’ha traslladat a Ràdio Vilafranca. Al programa del matí Plaça Penedès, amb la Carla Sanmartín, teniu cada dilluns a les 11:35 hores l’oportunitat de conèixer de viva veu un penedesfèric. I no només parlarem de blocs sinó de totes les aplicacions de la web 2.0 que cada vegada agafen més protagonisme, com el twitter, el facebook i les xarxes socials en general.

Penedesfera

La primera participació en aquest nou espai ha estat la periodista de Bellvei, tot i que afincada a Vilafranca del Penedès, Gemma Urgell. Lligada al món de la comunicació i el vi, és membre i co-fundadora de NuestraCausa, un moviment ciutadà que pretén fer més partícep la veu del ciutadà en les decisions polítiques gràcies a internet. Us recomano també seguir la iniciativa dels talkingabout. A continuació teniu la conversa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’ha facilitat de cadascun per a què aneu ben guiats:

  • Bitàcola culinària , "Perquè és el blog de la meva mare i m’ajuda a saber què puc cuinar."
  • ricard espelt – comunicació en xarxa, "Perquè amb el Ricard vam començar plegats això del món 2.0 i tenim projectes comuns com els #talkingabout i formem part de Nuestracausa  A més, també és de la Penedesfera."
  • NuestraCausa, "Més que un blog, és una xarxa de ciutadans on compartim idees i projectes que tenen com a fi aconeguir uns millors governs gràcies a internet."
  • e-Xaps. Partidos políticos e Internet, "del Xavier Peytibi. Dels millors blogs sobre política, partits polítics i internet, que hi ha."
  • xavier marcet, "Un descobriment recent a la xarxa. Va ser professor meu, i ara, aprenc llegint-lo al blog."

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , ,


Tornar a: Gemma Urgell – Viniesfera