Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Marató contra el tabac en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
desembre 16, 2007

Marató contra el tabac

Categoria: Actualitat,Catalunya,Gelida

Avui ha estat una nova edició de la Marató de TV3. Sembla increïble que malgrat les moltes edicions amb el mateix format cada any se segueix amb força audiència i amb un continu increment de donatius. Col.laborar-hi és una satisfacció personal i no esperes mai ser reconegut per la televisió entre la gran quantitat de voluntaris que hi participen.

Aquest any la marató va ser contra les malalties cardiovasculars. Especialment colpidor és el testimoni de Núria Echevarría, una dona amb una malaltia congènita al cor poc coneguda, de mort sobtada. Però encara més em va sorprendre que malgrat tot el que li passava a ella, i a altres membres de la seva família, va comentar que fumava. Som conscients dels perills que representa el tabac i el continuem tolerant.

Antitabac

El dissabte vaig anar al concert de la Salseta del Poble Sec a la Sala d’Espectacles de l’UCG de Gelida. En aquest espai no es deixa fumar mai, ni als balls de saló setmanals ni a les obres de teatre, tal com marca la llei. Però arriba un concert dels qualificats “joves” i sigui per la poca llum o la relaxació de la festa, s’acaba la prohibició de fumar a l’interior. Amb un aire irrespirable encara ens estranyem si l’entrada era més baixa de l’esperada, mig aforament. Tenim l’opció de legislar de manera cada vegada més estricta com fan a Itàlia, encara que jo ja em quedaria amb que féssim complir mínimament la llei actual.

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Marató contra el tabac