Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar David Delgado Vendrell en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
octubre 27, 2009

David Delgado Vendrell

Categoria: Penedès,Web 2.0

David Delgado és el blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa del matí Plaça Penedès.

Penedesfera

El David és arquitecte i utilitza un bloc per comunicar els projectes del seu estudi i d’altres eines del web 2.0 per relacionar-se amb els seus clients. Així mateix fa servir aquestes aplicacions en d’altres iniciatives a les quals participa, com la Xarxa Innovació Penedès i també el negoci familiar del Restaurant Cal Matias i l’experiència Marida’t & Cava. A continuació teniu la conversa on ens parla d’aquesta activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços de les seves recomanacions, amb la descripció literal que m’ha facilitat de cadascun per a què aneu ben guiats:

  • [ecosistema urbano] blog, “blog de referència en el món de la sostenibilitat urbana i l’arquitectura responsable”
  • SommelierAlumni.org, “comunitat de professionals i aficionats del món del vi, on compartir coneixements i actualitat, conduida per tot un crack d’aquest món, el del vi, Àlex Duran”
  • El Caparazón, “la frontera més propera al futur del món d’internet la podreu trobar al blog de Dolors Reig, sobre noves tecnologies, anàlisi de l’evolució, el present i el futur d’internet, les CoPs, la web inteligent, la cibercultura…”
  • Observatorio de vino, walking on the wine side, “blog conduït per Malena Fabregat, del col·lectiu Somosene, on s’exposen idees o s’analitza l’actualitat més recent o innovadora entorn al món del vi i la seva promoció”
  • Plataforma Arquitectura, “blog xilè sobre notícies d’arquitectura construïda a nivell mundial, conduït per un grup d’arquitectes la major part sudamericans. Gran qualitat documental i gran diversitat d’obres publicades”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: David Delgado Vendrell