Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar “Crear la Penedesfera del Poble Saharauí” en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
novembre 14, 2009

“Crear la Penedesfera del Poble Saharauí”

Categoria: Actualitat,Bloc,Web 2.0

EUCOCO 2009Amb aquest objectiu m’han convidat a participar a la primera Jornada d’Activisme Juvenil Solidari amb el Poble Saharauí [elkoko], el proper 21 de novembre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), al Fòrum de Barcelona. Aquesta jornada és paral.lela a l’EUCOCO, 35a. Conferència Europea de Solidaritat i Suport al Poble Sahrauí. Per a que us feu una idea de què anirà tot, aquesta és la invitació:

La taula rodona en què et convidem a participar-hi és una taula sobre activisme a la xarxa. Es tracta de parlar de com es pot treure partit a la xarxa, la importància dels facebook, dels twitter, de les webs, dels youtube, dels ¿? per tal de poder trencar barreres informatives. Com et pots imaginar, als territoris ocupats del Sàhara Occidental és molt difícil, gairebé impossible treure informació de qualsevol tipus com les manifestacions, la intifada, les detencions…. Volem conèixer experiències de gent, com tu, que coneix molt bé com treure profit de la xarxa, que ens pugui orientar de com podem organitzar-nos la gent solidària amb el poble sahrauí, de com es pot organitzar la gent que està en la zona ocupada… Es tracta d’extrapolar experiència i reflexions. Per exemple: la Penedesfera com a un lloc on compartir informació; el youtube com a un lloc on penjar vídeos de manifestacions enregistrades a través dels mòbils; el twitter com a….

[elkoko]

Per a més informació us adreço al bloc de l’ACAPS Wilaia Alt Penedès, qui ha tingut en consideració introduir l’exemple de la Penedesfera com a oportunitat en la causa saharauí.

Technorati Tags: , , , , , ,


Tornar a: “Crear la Penedesfera del Poble Saharauí”